Алекс Раева помага на Мария Игнатова след раздялата й с Димитър Рачков

Алекс Раева се доказа като истинска приятелка на Мария Игнатова. Именно в трудните моменти се разбира истината за човешките взаимоотношения!

Алекс Раева и Мария Игнатова, които се сприятелиха покрай музикалното състезание „Х Фактор”, са неразделни. Това могат да потвърдят всичките им общи приятели.

Нов сезон на предаването няма да има, но водещите продължават да се виждат доста често. Признавали са даже, че са си толкова близки, че споделят радостни и трудни моменти заедно.

Точно такива има днес. Мария Игнатова се раздели с Димитър Рачков, който е водещ на шоуто за имитации „Като две капки вода”. Блондинката вероятно изпитва смесени емоции, тъй като най-добрата й приятелка Алекс очаква първото си дете.

Бременната водеща все още не е споделила кой е таткото. Знае се само, че са заедно от две години.

Алекс сияе от щастие, вижда се от снимката, която сподели в профила си в социалната мрежа. За кадъра водещата, която е и певица, позира с приятелката си Мария Игнатова, пише „Уикенд“.

Александра няма как да не лети в облаците от щастие, защото за това бебе чака твърде много. Не е тайна, че от години иска да се установи със семейство, ала все нещо й пречеше, но до днес.