Бербатов стана съсед на Лили Иванова

Димитър Бербатов стана съсед на Лили Иванова. Футболният ас си е купил имот в същия блок, където живее и певицата.

С две нови жилища, оценявани на близо 1 милион лева се е обзавел Митко Бербатов. Жилищата са с площ от 107 кв. м, а към тях вървят и просторни гаражи.

Както подобава на звезда от неговия ранг, имотите на Берба са на тиха уличка в центъра на София.

Заради престижното си местоположение цената на жилищата в района не пада под 2500 евро на кв. метър. За това и основни купувачи са известни хора и бизнесмени, а за Бербо не е никакъв проблем да се бръкне със сериозната сума.

Бербатов е платил за имотите едва 97 701 лв. Подобна цена според брокерите и минимум 10 пъти под пазарната и вероятно сделката е реализирана на база данъчна оценка.

Така купувачът си спестява солидни суми дължими като данъци на държавата, а също и материални такси.

Любопитна подробност е, че съсед на Бербатов е самата Лили Иванова. Примата си купи жилище от почти 200 квадрата в луксозната кооперация, пише „България днес”.

Зевзеци се шегуват, че двамата спокойно могат да си ходят на кафе и торта по чехли и домашен халат, след като живеят един до друг.

В действителност обаче Бербатов предпочита да живее в резиденцията си в кв. Бояна, където си построи къща. Според запознати, футболистът купил жилищата като инвестиция за дъщерите си.

Далечните му планове са един ден в тях да се нанесат наследничките му Деа и Елиа.