Бритни отказала песен на Бионсе

Бритни Спиърс все още не е готова за нова песен. Според източници, близки до звездата, тя е отказала поканата на Бионсе за съвместен проект, който може отново да я върне на сцената.

По данни на PageSix, след края на нейното настойничество, половинката на Сам Асгари не бърза да ходи отново по концерти. И след като кралицата на попа я поканила най-учтиво, тя се поколебала, но решила, че все още не е готова за такава голяма крачка.

Не е ясно за каква точно песен Бионсе се е свързала с Бритни, но според запознати, тя не е очаквала отказ.

Според източници на The Sun, изпълнителката на Overprotected има намерение да се върне в студиото, за да запише нещо ново. Поне такава бе информацията след като тя участва в преработката на Tiny Dancer.

Бритни пя с колежката си преди повече от десетилетие

През годините Спиърс поддържа връзка с Бионсе, на която даваше дори съвети за майчинството. Двете пяха за последно на една сцена преди повече от десетилетие. През 2004 г. те изпълниха кавър на We Will Rock You за реклама на газирана напитка. Като видеото бе специално заснето за Super Bowl. В него участваше и Енрике Инглесиас.

Джейсън Трауик: Бритни имаше нужда от настойничество

Сам Асгари отговори на нападките, че контролира Бритни

Бритни пак в Instagram, фенове с конспиративни теории за тормоза над нея

В наши дни феновете на Бритни продължават да се тревожат за нейното психично здраве и дали наистина може да разполага с парите си, както и да взима самостоятелни решения.

Ако се бе съгласила да пее заедно с Бионсе, блондинката щеше да продължи с една стъпка напред в своята кариера след съвместната си работа с Елтън Джон през лятото на 2022 г. С техния дует Hold Me Closer тя даде надежда на най-верните си последователи за това, че отново ще пее за тях.