ДесиСлава с рокли под наем от Галена

За феновете на поп фолка не е тайна, че ДесиСлава и Галена са баджаначки по линия на бизнесмена Галин Анастасов – бивш съпруг на първата и настоящ на втората. Освен, че си изменкаха мъжа, чалга дивите менкат и тоалетите си. Или по-скоро – вече изхабените от носене рокли от гардероба на Галка, попълват този на бившата обитателка на спалнята на съпруга й, пише ПИК.

В последния месец изпълнителката на “Моето зайче” обикаля кръчмите със златиста рокля. Бляскавите ресни по тоалета обаче преди години трепнеха около ханша на Галена, припомнят фенове на най-популярния музикален жанр със слонска памет. По принцип чалгаджийките имат традиция да се обвързват с различни брандове или дизайнерки, за да ползват на бартер техните тоалети за гастролите си в нощните кръчми.

ДесиСлава обаче няма навика да ползва стилист за участията си и никога не е блестяла с особени модни попадение на сцената. Сега Галка явно се е заела да подобри стайлинга на своята баджаначка, с която са първи дружки и редовно споделят свободното си време и семейните празници.