Джей Ло с тридневно сватбено парти

Дженифър Лопес и Бен Афлек са планирали тридневна сватбена фиеста този уикенд. След като двамата изненадващо сключиха брак в Лас Вегас през юли месец, сега е време да поканят гости на истинска сватбена трапеза.

Купонът ще е в имението на Бен Афлек в Джорджия. Тридневното парти ще започне в петък и така до неделя. Три дни яли, пили и се веселили ще е положението.

Източници, близки до двамата младоженци, разкриват, че Афлек искал цялото сватбено тържество да се върти около Дженифър Лопес, тя да е в центъра на прожекторите.

А това означава, че ще има доста впечатляващи рокли, с които 53-годишната певица и актриса да впечатли и присъстващите, и всички нас след това, които ще имаме шанс да видим снимки от събитието.

Според предварителните планове, в петък ще има вечеря, в събота ще е официалната церемония, на която сигурно отново ще разменят сватбени обети, а в неделя ще има барбекю и пикник.

Джей Ло на рождения си ден в Париж
Екип на списание Vogue също ще е там, за да документира модната фиеста. Както вече казахме, много преобличане ще има за тези три дни. Сред присъстващите се очаква да бъдат Мат Деймън, Рене Зелуегър, Джейн Фонда и др.