Емануела плюе Преслава и Галена от фалшиви профили

Емануела плюе Галена и Преслава от фалшиви профили във Фейсбук
Всеизвестно е това, че във фолк бранша приятелство рядко съществува.

Затова не е учудващо, че зад гърба си изпълнителките говорят какво ли не, а когато се засекат по участия и събития, си правят мили очички и разменят фалшиви комплименти. Никоя от певиците на Пайнер обаче не може да се сравнява по лицемерие с зеленооката красавица Емануела, която е хейтър номер 1 сред колежките си, пише hotnews.bg

Извън професионалните си ангажименти изпълнителката на “Таралеж”, здраво оплюва конкурентките си, особено и най-вече Преслава и Галена, като изказва негативни коментари под техни видеоклипове или статии в клюкарските сайтове. За целта тя имала няколко фалшиви профила, за да не бъде разкрита, твърдят осведомени. Много често тя прибягвала до помоща и на свои почитатели, които обичала да прикотква с мили думи от рода на „Мило, обичам те…“

„Емануела не е от най-добронамерените певици в компанията на Митко Димитров. Тя хейтва за спорта, не толкова, че им завижда, защото знае, че е една от най-успешните в бранша. Още на времето, когато беше в друга компания, постоянно правеше интриги между колежките си там. Очевидно да интригантства и плюе по хората й е хоби“, коментират запознати.

Най-сериозни „комплименти“ отнасяла Преслава, която била трън в очите на Емануела от край време. „Не може да я понасям тази к***ва, не я дишам“, не криела пред близки ненавистта си към добричлийката. Галена й била симпатична, но нали е лидер в чалгата и нямало как да ѝ спести хейт с и без повод.

За любимия навик на Емануела свидетелстват и не рядките й остри и категорични коментари по повод бивши мъже в живота ѝ. Често след раздяла с представител на силния пол, певицата го заклеймява за гей, кръгъл нещастник или анти-баща, какъвто е случаят с Митко Динев-младши.