Златан на плаж

41-годишният футболист на Милан беше сниман на плажа в Маями, нежно придружен от половинката си Хелена Сегер (четете още: Истории от живота: Златан Ибрахимович, 11-години по-голямата от него Любов и Санремо). Шведският спортист е цял мускули, татуировки и тонус – всички неизвестни защо милиони жени по света го обожават отпадат от беглото пробягвне по няколкото кадъра надолу. Не че някога видяното е било крито…

52-годишната му любов, бизнесдамата Хелена, носи навити дънки и черен топ, и изглежда до рицаря на сърцето си като миньон. Двойката е придружена от двамата си сина – Максимилиан и Винсент.

Златан и Хелена имат преинтересна любовна история. Въпреки че мнозина смятат, че тя е с него заради славата и парите, това съвсем не е така. Още преди да се срещнат, Хелена е успешна бизнесдама, като днес личното й състояние се оценява на 190 милиона долара.

Двойката, припомняме, се среща случайно преди 20 години в Малмьо. Той е на 21, тя – на 32.

„Той остави ферарито си лошо паркирано в Малмьо и блокира моя мерцедес. Не бях в настроение и му се развиках да премести колата. Казах му веднага да запали и да изчезне, а той видя нещо, което му хареса”, разказа тя за момента, в който се запознават.

Въпреки че са заедно от 20 години и имат две деца, двамата нямат официален брак.

„Аз също имам своето минало. Стоя зад Златан, но изградих кариерата си с много жертви. Не искам да се омъжвам, защото искам да бъда независима и не искам да бъда етикетирана като жената на футболиста Ибрахимович. И на мен ми е трудно, хората не знаят колко много съм учила, работила и съм се борила“, каза тя в интервю.