Златка Райкова иска да бъде майка

Златка Райкова се сгоди само преди три дни за своя любим ММА боеца Георги Валентинов. Георги изненада своята любима след изпълнението на песента на Мадона “Like a Virgin” в предаването “Като две капки вода”. Златка беше в булчинска рокля заради превъплъщението си като Мадона, а ММА боецът каза, че отдавна чака да я види в такава рокля.

Златка Райкова и Георги Валентинов са заедно вече пет години. Малко след изпълнението на Златка Георги се качи на сцената и я изненада като й поиска ръката. Бащата на Райкова също беше дошъл специално от Испания за този случай. Въпреки появилите се слухове преди време за раздяла между Златка и Георги Валентинов двамата са щастливи заедно. Кога ще е сватбата двойката още не оповестила, но обяви, че не очакват дете засега.

Златка обаче даде интервю за списание „Love Style”, където призна, че след годежа вече е готова и за следващата стъпка в своя живот, а именно да стане майка. „Отдавна съм готова да стана майка”, признава Златка пред изданието. „Смятам, че на моята възраст е нормално да имам подобни желания. Но сега с Георги сме много ангажирани. Той се развива като професионален спортист, а аз имам много ангажименти с моята модна марка и на този етап не мислим за деца. Набрали сме енерция и искаме да използваме този момент. Но, разбира се, ще дойде времето, когато ще станем родители”, сподели Златкова.

Причината двамата да са заедно въпреки разликата в годините е, че те се балансират. „Докато аз съм по-емоционалният човек в нашата връзка, той е по-спокойният. Това е и причината да сме толкова години заедно. Аз друг такъв човек като мен няма да изтърпя. Георги винаги ми дава успокоението, от което имам нужда”, допълва още Райкова за връзката си с ММА боеца.

Златка Райкова готова да стане майка
Златка Райкова готова да стане майка
За предишната си връзка, с Павел, настоящият на Преслава, Златка също проговори. Двамата са живели заедно две години, след което всеки е поел по пътя си. Златка опроверга и слуховете, че Павел някога й е посягал.