Зрители избраха топ 6 на жените, които искат да видят във “Вип Брадър”!

Новият сезон на “Вип брадър” ще стартира през есента, а вече текат залози кои ще са поканените звезди в него.

Потребители на социалните мрежа направиха интересна класация с топ 6 на най-желаните жени, които да прекрачат прага на най-известната къща.

Всички те умело боравят със словото, колоритни са и безспорно рейтингът на шоуто би скочил стремглаво нагоре ако продуцентите съумеят да ги склонят поне за епизодично участие.

Ива Николова

Голямата уста на българската журналистика винаги е била строга, директна и много хаплива. Служи си със сарказъм и ирония и безспорно би била идеална за подобен тип формат.

Нора Нова

Естрадната легенда от 50-те Нора Нова винаги има какво да каже. Веща е по всяка една тема, а през годините е влизала дори в пререкания със свои колежки от бранша, без грам да се притеснява от това.

Диана Найденова

Водещата от култовото предаване “Челюсти” вече няколко години не е на екран, но всички знаят коя е тя и какво може. Неведнъж е влизала в полемика със своите опоненти. Готова е да изкара извън кожата всеки, който не й е по вкуса.

Маргарита Михнева

Желязната лейди на българската журналистика. Много пъти неудобна и неразбрана, но винаги категорична с оценките и коментарите си.

Татяна Дончева

Тя е една от малкото жени в политиката, които могат да смразят мъжете само с едно изказване. Обстоятелствена е и със сигурност би била приятен събеседник, само ако не я закачаш.

Капка Кумар

Индийската перла е достатъчно колоритна и интересна, видяха преди известно време зрителите на Нова телевизия в предаването “Кошмари в кухнята”. Тя може да вдигне адреналина не само на шеф Манчев, но и на всеки който дръзне да приеме нейната позиция за правилна. Обича песните, танците и готвенето, което пък я прави още по-подходяща за риалитито.