Кейти Пери роди момиченце от Орландо Блум

Изпълнителката Кейти Пери и годеникът й Орландо Блум станаха родители преди няколко часа. Момиченцето се казва Дейзи Доув Блум. Щастливата новина беше съобщена от двойката пред организацията UNICEF.

“Изпълнени сме с щастие и любов от безпроблемното и леко раждане на нашата дъщеря”, казват звездите в официално съобщение. Те използваха писмото си, за да подчертаят проблемите, които някои жени изпитват по време на бременността заради липсата на лекари и необходимото оборудване и природни ресурси. „По време на пандемията от COVID-19 много неродени бебета са в риск заради лиспата на вода, сапун, ваксини и медикаменти“.

В чест на дъщеря си Пери и Блум създадоха фонд на нейно име, който ще бъде към организацията UNICEF. Двойката посрещна първото си дете в сряда, което превърна сина на Орландо в батко. Актьорът споделя 9-годишния Флин с бившата си съпруга Миранда Кер.

Звездите се сгодиха през февруари 2019 година след периоди на събирания и раздели. През март споделиха, че ще стават родители. Феновете научиха щастливата новина чрез видеото към новата песен на Мери “Never Worn White”. До последния момент изпълнителката и актьорът криеха името на дъщеря си и казваха, че не знаят как ще я кръстят.

От UNICEF споделиха и първата снимка на Дейзи. На нея се вижда как ръчичката на момиченцето е в хваната от мама и татко.