Лео с нова изгора

Леонардо ди Каприо се опита, но не успя да издържи на връзка с дама, която е по-голяма от 25 години.

Актьорът, който за една година се раздели с моделите Камила Мороне и Джиджи Хадид, беше забелязан на романтична среща с актрисата Виктория Ламас, която е едва на 23 години. Макар разликата между двамата да е четвърт век, младата дама се вписва идеално в списъка на Ди Каприо, който сякаш си е изградил правило да не излиза с момичета по-големи от 25 години.

Новата потенциална двойка на Холивуд беше забелязана в една и съща кола след романтична вечеря в луксозен ресторант в Лос Анджелис. Макар да напуснаха заведението отделно, Ди Каприо и Ламас се качиха в един автомобил и очевидно се забавляваха, съдейки по папарашките снимки. Младата дама е дъщеря на легендарния актьор Лоренцо Ламас и е родена две години след премиерата на „Титаник“, който изстрелва Лео до световна слава.

Макар да е било романтична среща, Ди Каприо и Ламас решиха да заложат на по-ежедневни тоалети. 48-годишният актьор бе облечен с дънки, черна блуза и черно яке, допълнени от златно колие и черна шапка. Приятелката му спази цветовата гама и също бе облечена в черно, но носеше късо бюстие с черен панталон с висока талия и кожено яке.

Въпреки източник, близък до двойката, да е категоричен, че Лео и Виктория не са заедно, феновете не му вярват. Те смятат, че актьорът бързо се е върнал към старите си навици и отново се е насочил към момиче, което е по-малко от 23-годишно. Имаше надежда, че тази практика е приключила след краткотрайния флирт между Ди Каприо и Джиджи Хадид, която е 27 години.

Лео беше заснет с Джиджи за първи път през септември месец, като тогава бе съобщено, че двамата се наслаждават на момента и не искат да поставят етикет на връзката си. Запознават се чрез общи приятели, като първоначално се виждали само в големи компании, но постепенно са започнали да излизат и само двамата.

„Ди Каприо не е човек, който постоянно влиза и излиза от връзки. Не преминава веднага към следващото момиче. В момента нещата вървят бавно“, каза тогава близък до актьора.

Миналия месец Джиджи беше забелязана в опасна близост до Лео, който се раздели с приятелката си Камила Мороне това лято, само няколко седмици, след като тя навърши 25 години. Раздялата им сякаш затвърди статута на актьора като човек, който никога не излиза с жени над 25 години. По думите на източници обаче не възрастта е била причината, а просто връзката се била изчерпала.