Луна иска да е актриса

Ексцентричната изпълнителка се насочва към театъра, като голямата й мечта е да играе в спектакъл с Мариус Куркински, разкри самата тя пред „Галерия“.

Луна се консултирала с известни режисьори, които я насърчили в стремежа й за актьорска кариера. Казали й, че има дарба да се превъплъщава в различни персонажи, с които дори професионалистите се затруднявали.

Фолк легендата загатна за актьорския си талант в къщата на „Биг Брадър“. Оше от първата секунда в Нови Хан тя влезе в роля.

„Исках народът да разбере, че робува на измислени герои с фалшиви образи. Ако не бях аз, нямаше да видите що за стока са“, заяви Луна пред „Галерия“. Като добавя, че амбицията й да играе в театъра е естествено продължение на показаното в реалити формата.

„Театърът е живо изкуство. В него няма монтаж и отбрани кадри, както в телевизията. Там бих могла да разгърна пълния си потенциал и да вдъхновя хората“, отсече Луна. Не е изключено да направи собствен моноспектакъл, а най-голямата й мечта е да си партнира на сцената с Мариус. Убедена е, че ще напълни залата при дебюта си.

Дори скоро се похвали, че е отишла да гледа моноспектакъла му „Черното пиле“ по разкази на Хайтов. След представлението отишла в гримьорната да се запознае лично с Мариус и му подарила дискове с най-популярните си песни. Той останал искрено шокиран, но е оценил въздействието, което е оказал върху нея, тъй като рядко виждал чалга певици да посещават постановките му.