Майкъл Б. Джордан е новото лице на Calvin Klein

Calvin Klein, представляван в България от SARKK SA, стартира своята кампания за сезон пролет 2023. Бранд кампанията е дело на фотографското дуо Мерт и Маркъс, пред чийто обектив застават Кендал Дженър, JENNIE и FKA Twigs, както и Арън Тейлър- Джонсън и Майкъл Б. Джордън, които участват за първи път в кампания на Calvin Klein.

Кампанията продължава емблематичната за американската марка визия Calvins or nothing, подчертавайки суровата увереност, чувстеност и динамичен талант на посланиците на марката.

Облечен в най-новото бельо и дънки, звездният състав представя широка гама от нови стилове за сезона. Дънките, един от ключовите модели на Calvin Klein, са освежени с нови силуети и десени, черпейки вдъхновение от 90-те години. При бельото памучните модели са превъплатени в модерна визия с атлетично излъчване. Нежната дантела внася усещане за сенсуалност при сутиените. От Calvin Klein комбинират най-доброто от двата свята с предложенията си за дънкови сутиени и корсет горнища, с които визиите стават по-дръзки.