Мисис България на вечеря с министъра на вътрешните работи на Филипините

Последната носителка на титлата Мисис България Станислава Андреева, се чувства като истинска световна звезда, това сподели самата тя във Фейсбук.

Красавицата ще представя страната ни на световен конкурс в Манила, на който участват още 15 държави. Претендентките за титлата досега са посрещани на официална вечеря от външния министър на Филипините, от кметицата на Манила и от губернатора на столицата. Миските са настанени в 5 звезден ризорт на брега на океана и имат една седмица да се подготвят за конкурса. При обиколките им из града, обаче за тяхна безопасност ги придружава въоръжена охрана.

Това не й е непонятно на бургазлийката,на последък, обявената за секс символ на годината е забелязана, да обикаля тузарските столични заведения, придружена от градове. Личният живот на красавицата е ппълна загадка, носят се слухове за любовна афера с млад мултимилионер, а из родния Бургас, коментират: „Станислава от ученичка е мутреса.“ Мисиската е официално лице на няколко световни бранда за Източна Европа, освен това тази година влезе и в класацията на топ 20 на успелите българки.