Николета Лозанова с нови бомби

Николета Лозанова е една от най-предизвикателните и провокативни жени в България и безспорно е най-обсъжданата носителка на титлата “Мис Плеймейт” в страната ни. Брюнетката категорично знае как да насочи светлините на прожекторите към себе си по един или друг начин… и несъмнено винаги има с какво да изненада почитателите си.

След като преди седмица застана пред фотографския обектив гола и окована във вериги за реклама на парфюмерия, днес тя отново има какво да покаже… В случая това е чисто новата си гръдна обиколка. И ако преди всички си мислеха, че бюстът на половинката на Ники Михайлов привлича погледите, то сега едва ли ще се намери човек, който лесно да откъсне очи от 450-кубоковото ѝ деколте.

Преди няколко часа Ни Ло използва официалната си страница в Инстаграм, за да покаже на последователите си, надминаващи половин милион, подобрените си форми. За целта тя сподели снимка, на която носи черен сутиен с дантелени презрамки и дънки с висока талия. Промяната ясно личи на кадъра.

“Тунинг сезон 2020!”, гласи посланието към изображението, което към момента е събрало над 30 хил. харесвания.

По всичко личи, че потребителите в социалната мрежа одобряват решението ѝ, пишейки комплименти до фотографията и поставяйки редица емотикони във формата на сърца и целувки.

“Ти имаше перфектни гърди и сега си дори още по-перфектна”, коментира Лилия Ермак – руският модел, добил световна популярност, след като “попари мерака” на футболиста Кристиано Роналдо. Преди 2 години тя бе една от малкото жени, които игнорираха интереса на нападателя на Ювентус и не отговориха на чувствата му.