Никол Шерцингер и новото й гадже на Златните глобуси

41-годишната Никол Шерцингер и 34-годишният Том Евънс не успяха да издържат на медийния натиск и в крайна сметка решиха да изкарат любовта си под светлините на прожекторите, далеч от сенките, в които се опитаха да я прикрият.

След месеци, през които публично отричаха връзката си (най-вече певицата), двамата се появиха под ръка не къде да е, ами на церемонията по връчването на наградите “Златен глобус”. Това бе постъпка, тържествено и официално слагаща край на всички догадки и доказваща онова, което всички подозираха – че отношенията им са повече от “забежка”, както ги бе определила неотдавна хавайката.

Нещо повече, самата Никол сподели в официалната си Инстаграм страница тяхна снимка от събитието, на която двамата позират прегърнати пред фотографските обективи. Тя не сложи послание към изображението, но все пак делата говорят повече от думите.

За специалната вечер изпълнителката бе заложила на семпла, но стилна бледорозова рокля с едно рамо, в която изглеждаше нежна и женствена. Направи впечатление, че гримът ѝ е сведен до минимум – колкото да подчертае естествената ѝ красота. За да завърши цялостната си визия, тя носеше ефектни висящи обеци, блестящи от множество камъни.

До нея бившият ръгбист изглеждаше елегантно в класически черен смокинг със сатенирани ревери и папийонка.