Парис Хилтън отпразнува 43

Парис Хилтън разкри как е посрещнала 43-ия си рожден ден, който се падаше в събота – 17 февруари. Богатата хотелска наследница е отпразнувала своя специален ден, тръгвайки на снежно бягство със съпруга си, Картър Реум и техния едногодишен син Финикс.

Светската дама документира пътуването си в няколко снимки и видеоклипове, които бяха споделени в нейната история в Instagram в неделя.

В първия си кадър звездата, която наскоро организира пищно парти за рождения ден на сина си, беше видяна да влиза в частен самолет, който беше украсен с няколко балона.

Хилтън продължи да споделя две снимки, на които се вижда как тя люлее Финикс. Блондинката е облечена в черно сако и клин с леопардов принт по време на пътуването си. Парис носи също така чифт луксозни слънчеви очила и зимна шапка на Louis Vuitton. Малкото ѝ момченце пък носи черно яке с качулка на Burberry, а на друга снимка е пременено със син екип на Moschino.

На кадрите се виждат няколко розови кексчета, които са сервирани в самолета в чест на нейния специален ден. Хилтън сподели и сладко видео, на което се вижда как стои до съпруга си, докато той я целува нежно по главата и по шията, като двамата вече са на пистите.

От снимките и видеоклиповете на Парис липсва само нейната дъщеричка Лондон, която е на три месеца и също като брат си беше родена от сурогатна майка.

Хилтън и Реум, които започнаха да се срещат през 2019 г., сключиха брак през 2021 година, а посрещнаха сина си през януари 2023 г. Медийната звезда сподели наскоро в интервю с Romper, че е щастлива, че има толкова спокойни деца.

„Чувствам се такава късметлийка, защото всичките ми приятели, които имат деца, казват: „Аз съм буден по цяла нощ. Те плачат по цяла нощ.“ Моите бебета са просто толкова спокойни, толкова са готини“, каза тя.

Хилтън също така говори защо е избрала да запази новините за раждането на децата си в тайна от обществеността до самото им раждане. „Животът ми беше толкова публичен години наред. Не исках синът ми да дойде на този свят с някаква негативна енергия“, каза тя.