Преслава се гласи за жури в „Капките“ напролет! Иска 120 бона от продуцентите

Преслава напира да влиза в журито на „Като две капки вода“.

Певицата водела преговори с продуцентите, като се надявала да измъкне 10 хилядарки за всяко предаване с нейно участие.

Епизодите са общо 12, така че звездата ще инкасира 120 бона от участието си в шоуто, ако изобщо сделката се финализира, писа „Уикенд“.

От Нова тв все още не са обявили официално дали ще има седми сезон на предаването за музикални имитации, но отсега се знае, че вероятността пролетта да мине без „Капките“ е почти равна на нула. Това е най-рейтинговата програма на канала, който през актуалния тв сезон се опари жестоко с нечувано нисък рейтинг на иначе култовото си риалити „Биг Брадър“.

Ето защо напролет се очаква опит да компенсира спада, залагайки на нови лица в „Като две капки вода“.

Тази сума, която Преслава иска обаче, не е давана на никого. Ако случайно преговорите пропаднат, съществува вероятността да я поканят за участие само в едно или две предавания.

Певицата вече е участвала в „Капките“ и като състезател. Това стана в сезон №4 на шоуто. Певицата стигна до финала, макар че през по-голямата част от времето търпеше жестоки критики от страна на Фънки като съдия. Оказало се, че именно тази „война“ между двамата привличала много зрители пред екраните. Затова се счита за добра идея схемата да се повтори с предстоящия сезон №7. Тъй като Петя няма как да влезе втори път кат състезател, единственият вариант бил да я вкарат в журито.

През лятото се говореше, че Преслава се е готвила и за мястото на Камелия в „Гласът на България“, но русокоската в крайна сметка запази мястото си в предаването, а колежката й продължава да търси друга престижна позиция, на която да блести от малкия екран.