Румен Овчаров издържа Галя от „Сатен“

Румен Овчаров издържа Галя от „Сатен“
Изключително нестандартна българска двойка беше забелязана от родната диаспора във Виена миналия уикенд да се черпи в елитен ресторант в източния край на „Пратера“. Компания на сладка раздума си правели червеният гуру на енергетиката Румен Овчаров и позабравената джукеста примабалерина на балет „Сатен“ Галя, разкриха очевидци пред „Таблоид“.

Проучване установи, че не става въпрос за интимна среща между Дългия инкасатор, както е известен в политическите сред Овчаров, и танцьорката. Двамата обаче са свързани в крепка дружба покрай бившата половинка на Галя – бизнесмена Смилен Манов. Таткото на Смилен, старият милиционерски кадър Кирил Манов, бил дясната ръка на Р. Овч. в средата на 80-те, когато бившият енергиен министър беше председател на един от районните комитети на БКП в София.

Злите езици шушукат, че именно дебелите връзки на Румен стоят зад превръщането на Смилен в крупен бизнесмен и собственик на някои от най-елитните столични заведения на прага между двете хилядолетия. Дъщерята на Овчаров – Яна, е редовен участник в програмата на Мановите клубове и дискотеки.

Двете семейства поддържат постоянна връзка, а Румен бащински одобрил Галя от „Сатен“ за половинка на Смилен въпреки съпротивата на много от роднините му. Той приемал миньончето и щерка й от Смилен – Карина, за част от собствената му фамилия. Нещо повече – след като Галя се разделила с бащата на детето си, Румен щедро й помагал в издръжката на детето.

Благодарение на неговата помощ тя си е стъпила на краката.
Нищо чудно и екскурзията до Виена да е била платена от Овчаров.