Салма Хайек секси на премиера

Салма Хайек разголи стегнатото си тяло и неповторимите извивки по бельо и в оскъдна мрежеста рокля, появявайки се под ръка с Чанинг Тейтъм. Двамата бяха заедно на премиерата на новия им филм в Маями. Салма и Чанинг са звездите в горещия, трети филм, посветен на стриптийз танците, а именно Magic Mike’s Last Dance, който трябва да тръгне по кината около празника Свети Валентин.

В стила на секси тематиката на филма, 56-годишната актриса беше решила да се появи в предизвикателна визия на червения килим и по-точно в дръзка черна мрежеста рокля, покрита с флорални апликации, придаващи ѝ още повече женственост. Под нея Хайек носеше черно бельо, а визията беше съчетала с ефектни бижута и обувки на платформа.

Изкусителната мексиканска звезда от години е известна със своята апетитна фигура като пясъчен часовник, която се виждаше ясно под роклята.

Колкото до 42-годишния Тейтъм, той изглеждаше доста по-небрежно в своя черен костюм, който беше съчетал с обикновена черна тениска, пъхната в панталона. Въпреки че Салма е ново попълнение към франчайза Magic Mike, Чанинг е водещ герой в него още от първия филм през 2012 г.

И този път режисьор на филма е Стивън Содърбърг, който направи и трите части на стриптийзьорската сага.

В новата лента, Салма, която е щастливо омъжена за милиардера Франсоа-Анри Пино, е партнирала на Чанинг в доста горещи, интимни сцени, част от които се виждат и в трейлъра.

Първоначално във филма трябваше да участва британската актриса Танди Нютън, но след голям скандал между нея и Тейтъм на снимачната площадка, Танди напусна проекта и на нейно място дойде Салма, която обаче само повдигна имиджа на продукцията.