Топ модел налази Малума

Тя стана известна чрез телевизионното шоу Next Top Model, разбивайки стереотипите в модата.

Оттогава 25-годишната хубавица успя да спечели доверието на най-големите модни къщи в света и да напише своя собствена история на модните подиуми, по които ходи с увереност и кара всички да я обожават заради безупречните си пропорции и много специален външен вид (заради петната от витилиго).

Уини Харлоу изглежда е в най-добрата фаза на живота си, докато се радва на възходите на кариерата си, но според “People”, нова любов е превзела ума й.

Това е колумбийската музикална звезда Малума, която от 2017 г. се срещаше с модела Наталия Барулич. Двамата се запознават по време на снимките на видеоклипа му към песента “Felices Los 4.” Те станаха приятели, но химията между тях доведе до връзка, която за пръв път блесна под светлината на прожекторите през януари. 2018 г., след като папараците ги забелязаха в Италия, където прекараха лятната си ваканция. Двойката беше влюбена, което не беше тайна, тъй като двамата качиха много от личните си снимки в Инстаграм. Но в крайна сметка пътищата им се разделиха.

Според слуховете Малума се е утешил, докато се е наслаждавал на вечеря със супермодела Уини Харлоу в Ню Йорк.