Брад Пит се отказа от жените

Брад Пит изглежда е готов за ново начало.

Преди да се впусне в ходене по срещи обаче той има намерение да се погрижи за себе си. Актьорът е решил да не се занимава изобщо с жени поне година, като междувременно щял да подобри начина си на живот, правейки неща, за които сега нямал време и възможност, пише The Sun.

„Брад лека-полека се съвзема. Той се храни много здравословно, тренира, поддържа се и не близва алкохол. Досега все е влизал от връзка във връзка и сега се наслаждава на статуса си на необвързан и се грижи за себе си, както никога досега“, разкри близък до Пит пред медията.

Според някои слухове, Брад и бившата му Дженифър Анистън, която е в процес на развод със законната си половинка Джъстин Теру, поддържали близки приятелски отношения. Говори се, че звездата от „Приятели“ често му звъняла покрай раздялата му с Джоли, за да го утеши. А сега след като и тя влиза в отбора на необвързаните, може и старата любов помежду им да пламне. Самият Пит може и да е отказал секса за година, но това не му пречи да флиртува.

На тазгодишните награди „Оскар“ той дори си уреди среща с колежката си Тифани Хадиш, която засякъл в асансьора. Самата тя се похвали изумена от офертата му да се съберат след година, ако и двамата са необвързани.