The Weekend с 10 статуетки от Билборд

След като феновете на The Weeknd бяха разочаровани, че големият му албум “Blinding Lights” не бе награден според успехите си на Грамитата, по време на вчерашните награди от Billboard, той стана неоспоримият победител.

С цели 10 награди, сред които и за най-добър изпълнител, Ейбъл, както е истинското име на певеца, не остави място за конкуренцията.

Единственият победител вчера, който успя да се открои освен The Weeknd, бе Дрейк, който спечели специалната награда за артист на десетилетието. На сцената той се качи със сина си, Адонис, и двамата бяха най-очарователното дуо за вечерта.

Това обаче не беше единствената двойка от родител и дете на наградите – Пинк и дъщеря й, Уилоу, заедно изпяха общата им песен “Cover Me In Sunshine”, а изпълнението им с акробатичен танц остана завинаги в историята на наградите.

Вечерта беше особено специална за Пинк и по друга причина – тя спечели приза Икона на Billboard, заради множеството си постижения през кариерата си до сега.

Други победители вчера бяха Лейди Гага, Machine Gun Kelly и Bad Bunny. Тейлър Суифт се изравни по победи с Дрейк, благодарение на двете статуетки, които прибра вчера, а корейската група BTS спечели четири награди.