Анджелина Джоли с признание за развода си с Брад Пит

Анджелина Джоли разкри каква е истинската причина за развода й с Брад Пит. В едно редките си интервюта актрисата говори за новата си работа, но и за развода с Брад. Актрисата пусна продукт, които се води хранителна добавка и помага на жените да отслабнат и им дава повече енергия.

Анджелина разкрива, че целият й живот е бил една борба, за да се впише в изискванията за красота на Холивуд. Актрисата споделя, че през живота си се стреми да запази младостта и килограмите си, за да може да я харесват. И това й помага да развие собствен бизнес, които да включва само жени. Джоли допълва, че продуктът, който предлага на пазара, може да се купи на достъпна цена.

Анджелина говори и за развода си с Брад Пит. „Връзката не винаги е черно-бяла. Има един милион неща, за които ние с Брад няма да сме на едно мнение. Така стоят нещата и с възпитанието на децата ни. Неговата пристрастеност към алкохола се превърна в проблем за семейството и за кариерата му. Той дори се разсърди, че не му позволих да рекламира моя бизнес. Той обаче е баща на децата ми и не искам да казвам повече“, каза актрисата.

Джоли споделя също, че бизнесът й с хранителната добавка за отслабване от самото начало си е само нейна идея и тя не иска да споделя бизнеса си с Брад. А това накарало актьорът да се почувства отхвърлен. Актрисата разкрива, че не се чувства виновна за това, че е имала амбиция за собствен бизнес, която е осъществила сама и за това как се е чувствал Брад през това време докато тя е сбъдвала своята мечта.

Анджелина Джоли разкри, че алкохолът е съсипал брака й с Брад сн. Уикипедия
Анджелина Джоли разкри, че алкохолът е съсипал брака й с Брад.

„Той много добре знаеше колко исках да успея и че вложих цялото си сърце да направя съвършен продукт“. споделя Джоли.