Андреа предизвика еуфория на участия в Египет

Балканската звезда Андреа за пореден път доказа, че е абсолютен новатор. Певицата проби и Египет и се превърна в първата българка, която е имал концерт там.

Ако трябва да бъдем максимално откровени, Андреа всъщност е първият български артист, който има участие в Египет. Дори кралят на поп-фолка Азис не е пял там. С това, тя за пореден път отвя конкуренцията и доказа на какво е способна.

Концертът на Андреа предизвика истински фурор, а певицата бе сензацията на вечерта. Изпълнителката бе подбрала най-големите си хитове от поп-фолка и международните си парчета, а посетителите на събитието се забавляваха на макс и познаваха добре творчеството ѝ. Те не скриха очарованието си от родната звезда, която демонстрира топ форма и за пореден път доказа, че е сред най-красивите българки.

Специална покана към изпълнителката бе отправена от два от най-скъпите и луксозни хотели в Египет, които са част от веригата Rixos.

Двете участия в Египет идват почти веднага, след като Андреа изнесе невероятен концерт в Анталия, където бе бурно аплодирана и приета повече от радушно.

През месец март, Андреа отскочи до Турция за да заснеме клип към новият си сингъл „Burning my whole“ с DJ Mert, който набира все по-голяма популярност и дава заявка да се превърне в един от хитовете на лятото.

Междувременно, няколко от най-хитовите заглавия в репертоара на певицата се радват на огромна популярност и се превърнаха в TikTok сензация, а именно „Лоша“ и „Излъжи ме“, „Всичко ми дай“ и други. Това не е изненада за никого, защото Андреа никога не е правила парчета, които имат живот няколко месеца и после се забравят. Нейните песни звучат актуално дори 10 години по-късно и се пеят с пълно гърло от феновете на поп-фолка, което е доказателство за истински хит.

Графикът на изпълнителката е натоварен, защото съчетава участия както в България, така и в чужбина. Интересът към Андреа е голям, защото тя знае как се прави истински купон и да накара хората да се забавляват от сърце.

На 26 юни, балканската звезда ще бъде в Кипър, защото ще присъства на наградите на списание „En Moda“, а на 18 юли ще бъде в Слънчев бряг, където ще удостои с присъствието си Summer Star Awards в едно от най-вървежните нощни заведения.