Анелия пусна коремче

Анелия се появи на последното си участие с подозрително коремче. Кожената пола не успя да прикрие издутия стомах на изпълнителката на “Дай ми още”.

Нейни почитатели на клубното участие започнаха да се суетят и побутват. Според тях Анелия е бременна и крие новината от медиите, тъй като не е прехвърлила първите рискови месеци. Остава загадка кой е осеменител на фолк певицата, тъй като от доста време не е издавала с кой мачка чаршафите нощем, пише show.blitz.bg.

След като скандалните снимки на Анелия от последното й участие се развъртяха в социалните мрежи, някои от феновете й на мнение, че любимката им е преяла и на това се дължи издутият стомах. Напълно е възможно да е била и в цикъл, тъй като се оплаквала преди няколко месеца пред приятелки, че има проблемен месечен цикъл, придружен с болки и подуване. Възможно е и просто певицата да е напълняла.

Фолк певицата е на 37 години и има голяма дъщеря от любовта й с бизнесмена Коко Динев. Анелия винаги е казвала в свои интервюта, че иска да има още едно дете. Така и не намери подходящ баща за второ дете, но това може и да се е променило, след като се появи с подозрително наедряло коремче на участие.