Белучи с перфектна визия

Моника Белучи е сред звездите в киното, които продължават да изглеждат перфектно независимо от възрастта. От брака си с Венсан Касел актрисата има и дъщеря на име Дева, която е като нейно копие и изявите ѝ на модния подиум стават все по-чести.

Но ето че и нейната майка не спира да се показва и на тази сцена. На 58 години Белучи доказа, че все още изглежда страхотно и може да се похвали с перфектна фигура. Преди дни тя стана гост на презентация, проведена в рамките на Седмицата на модата в Париж, и зарадва феновете по изкусителен начин.

Актрисата посети парти на марката Carita. Моника излезе в тясна черна рокля до земята с дълги ръкави. Облеклото с дълбоко деколте благоприятно подчертаваше бюста на актрисата и тънката ѝ талия. Тя завърши визията си с червена чанта със златни елементи.

Моника по секси начин събра погледите на феновете и съдейки по снимките, се чувстваше уверена. „Най-женствената фигура в света!“, „Очарователно очертание на фигурата, нереално секси“, „Тя е много по-красива от всички млади холивудски старлетки, взети заедно“, отбелязват потребителите.