Бионсе пя на най-богатия човек в Индия

И в Индия слушат Бионсе. Това стана ясно след като певицата пя на предсватбено тържество по покана на най-богатия индиец – Мукеш Амбани. Седмица след като зарадва младоженците Иша Амбани и Ананд Пирамал със своите изпълнения, тя сподели в Instagram повече снимки от въпросното участие.

По всичко личи, че Бионсе е очарована от гостоприемството и традициите на индийците. На някои от кадрите тя показва сградите и улиците на старинния град Удайпур, но онова, което привлече вниманието на феновете ѝ, са фотосите с индийски одежди.

Специално за младоженците, певицата е изпяла хитовете „Crazy in Love“, „Perfect“, както и много други свои парчета.

Според информация на световните медии, тя е получила крупна сума за участието си, което не е било кратко.
В своя профил в социалната мрежа Бионсе показва колко тоалета е сменила на сцената, част от които са дело на дизайнера Абу Джани Сандип Хошла.

С една от роклите, с която се прояви на приема, звездата носи уникални диамантени обеци в съчетание с бляскава огърлица. Освен това тя изглежда невероятно в пъстро индийско сари, с което се опитва да танцува като истинска индийка.

Роклите, обувките, както и аксесоарите, които е носила певицата, са закупени от богатия индиец, чиято дъщеря е младоженката. Освен това той не пожалил средства, за да направи всичко възможно Бионсе да запомни престоя си в Индия.