Брад Пит иска деца от Инес

Брад Пит иска да има деца с приятелката си Инес де Рамон15 юни 2024 09 00Изпрати в Messenger Сподели във Facebook Сподели във Telegram Въпреки нарастващия разрив с децата му от Анджелина ДжолиСнимка: Getty Images Снимка: Getty Images
Според последните информации 60-годишният Брад Пит бил на 100% съгласен да има деца с настоящата си приятелка Инес де Рамон, въпреки продължаващата съдебна битка с бившата му съпруга Анджелина Джоли и нарастващия разрив с децата им.

Приятелите на Пит казват, че той смятал, че 34-годишната Инес ще бъде „прекрасна майка“. Дизайнерката на бижута била „търпелива, с лек характер и страхотно чувство за хумор“.

Тази новина идва на фона на продължителната и все по-горчива битка за развод, която продължава да се проточва в съда между Пит и Джоли, докато грозният и много публичен разрив между бащата и децата му се задълбочава.

Наскоро стана ясно, че най-голямата биологична дъщеря на Пит и Джоли е подала иск в съда да се освободи от фамилното име на баща си и то три дни след като е навършила 18 години.

Всъщност, когато става дума за любов, два пъти разведеният баща на шест деца изглежда е по-щастлив от всякога с Инес и явно не се отрича от идеята за трети брак или да има повече деца с любимата си жена.

Твърди се, че холивудският актьор е готов да започне отначало с Де Рамон, тъй като бил убеден, че това е последната му сериозна връзка и виждал живота си с нея в дългосрочен план.

Приятел на Пит казва пред DailyMail.com: „За Брад е опустошително, че той всъщност няма връзка с децата си, но Инес е истински източник на утеха за него и това всъщност ги сближи. Не е изключено да има повече деца в живота на Брад. Инес е млада, а той е 100% съгласен, ако тя иска да има деца. Той обича идеята да изгради нов живот с Инес.“

„С други думи, връзката им е гладка и без драми“, добави приятелят.