Вижте дневното меню на Кристиано Роналдо

Не са много хората по света, които не са чували за Кристиано Роналдо.

Нападателят на Реал Мадрид и португалския национален отбор е един от най-добрите футболисти в света. Той е печелил пет пъти Златна топка, има четири титли от Шампионската лига и е европейски шампион със страната си от 2016 г.

Роналдо притежава невероятни качества. Той е един от най-атлетичните и физически добре подготвени спортисти в света днес. За да има предимство пред противниците си, той трябва да бъде пределно мотивиран по време на тренировките и да се храни правилно.

От Business Insider са проследили какво яде и пие една от най-големите футболни звезди в света, за да поддържа върховата си форма.

Ето всичко, което яде Роналдо за закуска, обяд и вечеря:

Този сезон Роналдо има 44 гола в 43 мача за Реал Мадрид, а в събота излиза с кралския клуб на финала на Шампионската лига срещу Ливърпул.
Роналдо не се лишава от добра храна, въпреки че е спортист от световна класа. Съдейки по това, той е голям почитател на континенталната закуска, с прибавени към нея лате и натурален сок.

Като португалец – и по-конкретно португалец от остров Мадейра, Роналдо обича плодовете и соковете, според готвача на португалския национален отбор Луис Лаврадор. Сред предпочитанията му са „соковете от круша, ябълка или ананас“, но той също така „много обича кафе.“

Според Лаврадор, Роналдо също така обожава риба. „Той яде най-разбнообразна храна, но това, което харесва най-много, са рибите, като платика, риба меч и лаврак.“