Вижте как най-сексапилният учител по математика стана модел на Армани

Най-сексапилният учител по математика – италианецът Пиетро Босели, стана модел на „Армани”, след като учениците му го направиха световноизвестен.

Преподавателят в Лондонския университетски колеж се прочу с горещите си снимки, разпространени от неговите възпитаници, съобщава „Индипендънт”.

Босели стана толкова популярен, че е събрал почти 850 000 последователи в Инстаграм. Той участва в състезание за най-секси учител (да, има такова), и спечели.

28-годишният италианец е от Неграр, градче близо до Верона. Той има докторска степен по машиностроене и вече е позирал за няколко модни марки. Оказа се, че на 7-годишна възраст вече е участвал във фотосесия за детска линия на „Армани”. Това била първата му работа. През 2008 година той се разходил по модния подиум за същата марка, а сега ще участва в новата линия EA7.

Босели е подписал договор с престижна агенция за манекени и работи като модел на луксозно италианско бельо. Той споделя, че винаги си е мечтал да бъед модел, но избрал академичния път. Математикът твърди, че е отказвал много примамливи предложения, които биха го отклонили от ученето.

В Инстаграм италианецът споделя своя фитнес режим и признава, че тренира по два пъти на ден. Следва и строга диета.

Красавецът може да се похвали още с рекламни кампании за Versace и Dsquared.