Вижте колко струва годежният пръстен на Светлана Василева

Плеймейтката Светлана Василева разказа много любопитни неща около годежа си с Христиан Гущеров.

Бизнесменът й предложил брак по време на фотосесия. „По време на смяната ми на втората визия. Той падна на колена и каза: „Съгласна ли си да се омъжиш за мен“, разказа Василева пред Венета Райкова в „Папараци“.

Тя показа годежния си пръстен и потвърди пред водещата, че цената му е от порядъка на 90-100 000 долара. За годежа имало събиране с най-близките хора – родителите на Светлана и племенницата й, както и майката, и бабата на Христиан. От 5-6 дни вече Христиан бил официално разведен, така че вече нямало никаква пречка пред тях да се оженят.

Василева не искаше да издава датата на сватбата, но след това разказа, че имали спор по темата с Гущеров и той искал да си кажат „да“ на рождения му ден, който е на 12-ти юли.

“Работим за бебе и то много отдавна. Още преди пръстенът да се появи“, сподели Светлана, но каза, че все още не е бременна. Тя обяви, че това може да се случи и преди сватбата. Бащата на Христиан също много искал да има внуче, въпреки че все още не се познавал лично с Василева заради натоварения си график. Русата фурия отрече слуховете, че той не я харесва.

„Христиан е голям човек и не е зависим от никого. Разбирам се страхотно с майка му, с баба му. Не се познавам с баща му, много често се разминаваме“, сподели бившата брадърка.

Василева допълни, че Гущеров е голям човек и не е зависим от никого. „Той е много начетен. Знае как да гледа една жена. Спечели ме с това, че показа друг вид държане от това, което аз съм виждала.”