Виктория Бекъм все пак обмисля завръщането си за поне един концерт със Спайс Гърлс

Виктория Бекъм може да се събере с другите момичета от групата „Спайс гърлс“ за предстоящите й концерти в Лондон, съобщи Контактмюзик.

Певицата, която вече се изявява като моден дизайнер, вече отхвърли възможността да пее заедно с Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Хорнер по време на предстоящото им турне. Съпругата на футболната легенда Дейвид Бекъм обаче се съгласила да се появи на сцената на един от концертите на момичешката група на стадион „Уембли“ в британската столица през юни, предава БТА.

„Изглежда, че става въпрос за втория концерт на „Уембли“ на 14 юни – заяви източник, цитиран от в. „Дейли стар“. – Все още не е окончателно решено какво тя ще прави на сцената. Виктория не е склонна да пее на живо, но не отхвърля идеята да се появи заедно с другите момичета на сцената. Тя настоя, че не желае да бъде под натиск да пее на живо, но е възможно да танцува заедно с тях – поясни източникът. – Друга възможност е да се състои нещо като модно дефиле, което да почете успехите й като дизайнерка.“

Подобни спекулации бяха отхвърлени в обкръжението й, а Ема Бънтън наскоро довери, че не очаква Виктория да участва в предстоящото турне. Ликът на Виктория обаче ще е върху редица артикули, които ще се предлагат за продажба по време на турнето. То ще започне с концерт в Дъблин, Ирландия, на 24 май, а трите шоута на „Уембли“ са планирани за 13, 14 и 15 юни.