Гала броила 300 бона за тузарската вила в Банско

Тузарска планинска вила в затворения 5-звезден хотелски комплекс „Пирин голф“ край Банско е придобила неотдавна водещите на сутрешното предаване „На кафе“ по Нова тв Гала.

Тузарска планинска вила в затворения 5-звезден хотелски комплекс „Пирин голф“ край Банско е придобила неотдавна водещите на сутрешното предаване „На кафе“ по Нова тв Гала.
Гала и гаджето й Стефан, който напоследък се изявява и като неин екранен партньор, отскоро са собственици на престижната хижа, разкриваща спиращи дъха гледки към Пирин планина, писа „Уикенд“.

Новият планински дом е придобит от тях през отминалата есен, като телевизионното семейство е броило около 300 000 лева за имота. Къщата е част от затворения комплекс край Банско „Пирин голф“, а според запознати цената й е била доста по-висока, но Гала и Стефан успели се договорят за значителна отстъпка.
Разправят, че неформален брокер на имота била колежката на Гала в Нова тв – синоптичката Никол Станкулова, която често може да бъде засечена в зимния курорт. Красавицата издействала огромна отстъпка за водещата на „На кафе” от собствениците на комплекса, тъй като те били семейни приятели на бъдещия й свекър.

Гала и Стефан изтеглили кредит за зимната си резиденция, който ще изплащат в следващите 10 години. Те вече обзавеждат по свой вкус планинското си жилище. Макар къщата да е придобита с основно обзавеждане, тв звездата се е впрегнала да прави подобрения в интериора.
Вилата на Гала и Стефан разполага с огромна дневна с камина, три спални и 2 бани, сервизна част с котелно, мокро помещение, тоалетна за гости и тераса с барбекю, показва справка с предлаганите за продажба имоти в „Пирин голф“.

Собствениците на комплекса са изградили 24 еднакви постройки, като почти всички вече са продадени на цени между 350 и 500 000 лева.

Откакто са взели къщата край Банско, Гала и любимият й всеки уикенд отскачат до курорта. През седмицата пък къщата е ползвана от дъщерята на тв звездата Мари.