Дара изуми Гала с оскъдно облекло

Варненската певица DARA гостува в предаването “На кафе” при Гала, като направи впечатление оскъдното й облекло. Тя бе с късо потниче, което показваше голяма част от тялото й от кръста нагоре.

Изпълнителката на годината на БГ радио разкри, че й предстоят много участия през лятото, които са предимно по морето, което тя много обича. Изморявали я единствено пътуванията.

Дара сподели още, че се е влюбила от пръв поглед в приятеля си – писателят Константин Трендафилов. Двамата се запознават по време на участие в “Черешката на тортата” преди малко повече от година.

Тогава тя въобще не е знаела кой е, а впоследствие се оказало, че е подарила негова книга на свой близък.

Певицата разказа с усмивка, че навсякъде срещала странни и луди хора. “Не знам защо привличам така лудите. Където и да седна все някой такъв ме заговаря. Имам чувството, че и тук ще се появи всеки момент някой такъв”, обясни тя.

Впоследствие любимката на тийнейджърите показа и татуировките си, които са доста нестандартни. Едната от тях представлява еднорог котарак, който сякаш е рисуван от детенце, което видимо учуди водещата Гала.

Тя веднага й каза с усмивка, че това е доста нестандартно решение и може и в това да се състои факта, че е магнит за лудите.

Певицата все още иска да осъществи мечтата си – да учи в чужбина, но на този етап отлага заради кариерата си в България.