Джан Яман с нова любов

Джан Яман и италианската тв водеща Дилета Леота са първата нова светска двойка на годината, съобщи седмичникът Chi. В новия си брой списанието документира със снимки на целувки и милувки 5-дневния престой на новия секссимвол на телевизията и социалните мрежи и на красивата блондинка в един и същи хотел в центъра на Рим.

Яман беше в Италия, за да заснеме тв реклама под ръководството на прочутия си сънародник, режисьора Ферзан Йозпетек, както и да подпише договора си участие в главната роля в новия сериал за пирата Сандокан.

В профила си в Инстаграм мускулестият левент публикува фотоси от снимачната площадка с Йозпетек, а след това благодари на фенките си с кадър от хотелската си стая в Рим, на който е пуснал най-широката си усмивка и държи в ръка връвчиците на три балона с цветовете на националния флаг на Италия.

В страната на Ботуша актьорът със 7 800 000 последователи в социалните мрежи наруши ограниченията, наложени от пандемията, и излезе от хотела, за да раздаде автографи сред насъбралата се огромна тълпа от негови почитателки. Това докара на най-известния турчин на Апенините глоба от 400 евро за “неспазване на междуличностната дистанция”. Дилета Леота също публикува в профила си снимка от хотелска стая, придружена с откровението: “След един ден работа да намериш букет цветя в стаята си те кара да заспиваш с усмивка”.

Според изданието двамата влюбени са се разделили в неделя сутринта, когато Яман отпътувал обратно за Турция, а Дилета трябвало да се яви на стадиона за тв хрониката от мача “Рома” – “Интер”.