Джей Ло отново направи фурор с появата си на МТВ наградите

Дженифър Лопез е тазгодишният носител на престижната награда Видео новатор на Видео музикалните награди на MTV, а участието й на церемонията се превърна в кулминацията на шоуто.

Избирането й за специалното отличие, което се връчва на музиканти с постижения във визуалното изкуство, беше обявено още в края на юли. Оттогава звездата репетира усилено за представянето си на наградите.

По време на церемонията снощи Джей Ло изнесе 10-минутно шоу, в което беше включила някои от най-големите си хитове като „Waiting for Tonight,“ „On the Floor,“ „Dance Again,“ „Ain’t Your Mama,“ „Love Don’t Cost a Thing“ и „Get Right”.

В емоционалната си реч след получаване на наградата певицата сподели, че е била обсебена от кариерата си, но след раждането на своите “два малки ангела” е искала да бъде дори по-успешна отпреди.
“Стоя тук по силна и по-добра отвсякога, затова ви благодаря, Макс и Еми. Има толкова много още за вършене и заради вас знам, че бъдещето е по-светло от всичко, което съм можела да постигна досега.”

Джей Ло не пропусна да се обърне и към своя любим – Алекс Родригез: “Ние сме като души близнаци, огледални образи един на друг. Животът ми е по-сладък и по-добър с теб, защото ме караш всеки ден да осъзнавам, че небето не е границата, Вселената е безкрайна също колкото това, което можем да постигнем заедно с любов, доверие и разбирателство.”