Дългия заприлича на дядка! Шокира с криви и жълти зъби

Слави Трифонов съвсем е занемарил външния си вид. Покрай многото си здравословни болежки Дългия така се е състарил, че е замязал буквално на дядка.

Макар че е на 51 години, доскоро той спазваше стриктен режим и се поддържаше в добра форма, ала напоследък е зарязал суетата. Кожата му е повeхнала и осеяна с тъмни петна, а най-лошо впечатление правят кривите му зъби, писа „Уикенд“.

Преди дни Трифонов и хитовият изпълнител Криско пуснаха ново парче, което бързо превзе класациите, а клипът към песента достигна над 5 милиона гледания в уебсайта за видеосподеляне Ютюб.

В 4-минутната лента шоуменът и рапърът се пъчат между полуголи танцьорки, но не красивите момичетата привлякоха вниманието на наблюдателните феновете. Ужасяващият вид на Слави направо е фрапиращ.

Кривите му зъби пък толкова бият на очи, че много от почитателите му се зачудиха защо досега не ги е оправил при специалист.

Запознати издават, че гологлавият шоумен от малък имал страх от зъболекари и родителите му с мъка го завличали в докторския кабинет за ремонт на резците. Той развил такъв уплах, че единствено непоносима болка била способна да го отведе при стоматолог. Когато сменял млечните си зъби, постоянните израснали накриво, а Слави отказал да носи шини, за да не му се подиграват съучениците. През годините той се сдобил с финансовата възможност да сложи брекети, но фобията от зъболекарския стол все още живеела в него и го държала далеч от подобни манипулации.

Трифонов нямал желание да се подлага и на процедура по избелване, за разлика от повечето му колеги в шоубизнеса. Имало моменти, в които се замислял да подобри усмивката си, но налегналите го здравословни проблеми изместили фокуса на вниманието му.