Ирина Шейк се довери на българин

Ирина Шейк е един от най-красивите и доказали се модели в света, затова всички са любопитни кой е човекът, който допринася за нейната визия на червения килим. Трябва да вметнем, че бившата изгора на Брадли Купър изглеждаше зашеметяващо на партито на Vanity Fair след Оскарите. Оказва се, че за гримът на Ирина е „виновен“ наш сънародник – Георги Сандев.

Кой е Георги Сандев?

Българинът Георги Сандев живее и работи вече повече от 12 години в Ню Йорк. Именно той е човекът, който стои зад грима на редица модни кампании, подготвя кориците на десетки списания, сред които и модната библия Vogue, а под замаха на четките му неведнъж са заставали Наоми Кембъл, Нина Добрев, Жизел Бюндхен, Адриана Лима, та дори и Мадона.

Но пътят към върха съвсем не е бил лек за нашенеца. Той заминава за „Голямата ябълка“ само с няколко долара в джоба си и куфар, пълен с големи мечти. Без познати и приятели, с подсигурена квартира едва за седмица, Георги започва да мисли начини как да се „вмъкне“ в индустрията, въпреки огромната конкуренция. Решаваща за неговото развитие се оказва срещата му с гримьорката Франсис Хатауей. С течение на времето той става неин асистент, а първото събитие, на което работи, е Седмица на модата.