Ким Кардашиян върна стара мода

Каквото и да направи светската лъвица Ким Кардашиян, най-верните й фенки не спират да й подражават.

Затова и за никого не бе изненада, че след като 41-годишната бизнес дама сподели снимки от последното си пътуване до плажа с Пийт Дейвидсън, банските, с които бе издокарана, се изстреляха към челните места на най-модерните плажни тоалети за лято 2022, отбелязва британската версия на Glamour.

За почивката си известната американка е избрала бански от две части с триъгълни чашки.

А след като снимките се появиха в профила й в Инстаграм, платформата Lyst, която е специализирана в анализиране на поведението на потребителите в модната индустрия, броят на поръчките на подобни модели в онлайн магазините се е увеличил с 49% в сравнение с предходните месеци.

Дизайнът на банските с миниатюрни чашки от споменатата форма е разработен отдавна, но този сезон се радва на изключителна популярност благодарение на световните знаменитости.

Едно от най-големите преимущества на модела са връзките, които могат да се регулират изключително лесно. Така само с едно издърпване може да създадете push up ефект и по-дълбоко деколте.

Горнището може да се носи и обърнато наобратно – както миналото лято го правеха дамите от семейство Кардашиян-Дженър.

Банските с триъгълни чашки присъстват в нови колекции на куп известни световни марки, като Isa Boulder, Faithfull the Brand и Dolce & Gabanna.