Ким проговори за корекциите

Когато става дума за пластични операции, семейство Кардашиян изключително често са повод за коментари, тъй като визията на всяка една от представителките му се променя прогресивно през годините.

В ново интервю за Allure Ким Кардашиян, която е риалити звезда и майка на четири деца се опита да разсея някои съмнения за това какво е правила и какво не е правила с лицето си и дали е посещавала пластичен хирург изобщо.

41-годишната Кардашиян твърди, че устните и бузите ѝ не са претърпявали никаква намеса.

Освен това тя твърди, че никога не си е удължавала миглите, но ботоксът е нещо, което не пропуска да си постави.

„Малко ботокс си слагам единствено“, признава риалити звездата, и показва как има поставен между веждите си.

Докато тя продава многоетапна линия за грижа за кожата, базирана на действителната ѝ рутина, режимът на звездата може да се окаже по-недостъпен за феновете. „Обикновено правя козметичните си процедури късно вечер. След като всички са си легнали, аз започвам да се грижа за себе си“, отбелязва тя.

И все пак, когато става въпрос за обвинението, че Кардашиян е поставила недостижим стандарт за красота, тя има отговор.

„Ако аз го правя, значи е постижимо“, отговаря тя. „Има толкова много различни стандарти за красота – независимо дали става дума за Гуен Стефани, Дженифър Лопес, Мерилин Монро. Когато бях тийнейджърка, перфектният външен вид включваше само руси слаби жени.“

„Манталитетът ми – продължава Кардашиян- никога не е бил от типа: виждаш ги по телевизията или в списанията и избираш коя искаш да бъдеш. Винаги е било: Бъди себе си, открий красотата във всичко.“

Това не означава, че тя не полага усилия, разбира се. Макар Кардашиян да признава, че вероятно се грижи „повече от 90 процента от хората на тази планета“ за това да изглежда добре, тя се примирява и с възприетите си несъвършенства.

„Мразя ръцете си – толкова са сбръчкани и гадни“, сподели тя пред Allure. „Но съм живяла живота си и съм сменила толкова много памперси с тези две ръце и съм гушкала бебетата си с тези две ръце, така че няма как да не ги приемам такива каквито са.“

„Това, че остарявам, не означава, че няма да се стремя към съвършенство, но човек стига до момент, в който си казва: „Добре, здравето ми е по-важно от всичко останало“, каза за финал Ким.

Разбира се, в социалните мрежи веднага се появиха различни коментари на фенове, които определят думите ѝ като лъжа и не вярват, че звездата не се е подлагала на никакви интервенции.