Любимият салон на Топ Моделите отбелязва първият си рожден ден!

„Шайн Бюти” – любимата разкрасителна локация на родният елит празнува първата си годинка!
Лъскавият бюти салон се превърна в предпочитано място от софианци, като ги спечели първо с бляскав и стилен интериор, достоен за филмов декор, и след това с топ специалистите, които работят в него.
За изминалите 365 дни, „Шайн Бюти” си извоюва титлата „раят на русите коси” тъй като главният фризьор е един от топ колористите в страната, известен с постигането на съвършените скандинавски нюанси.
Студиото работи с първокласни коси за удължения, което го превърна във фаворит сред моделите, инфлуенсърите и блогърите, и стана неизменна част от провеждането на всяко класно модно събитие, отговаряйки за безупречна визия на модели и водещи.

Екипът на салона е абсолютно безкомпромисен що се отнася до качеството на предлаганите услуги и работи с най-добрите продукти в бюти бранша, спечелвайки си завидна репутация и клиенти сред топ звездите в страната, които поддържат красотата си изцяло в „Шайн Бюти”.

„Невероятният успех, който постигнахме за една година, е доказателство, че клиентите наистина оценяват нашият професионализъм – каза Симеон Павлов, главен фризьор – Гордеем се, че всяка жена напуска салона със самочувствие и готова да покорява нови върхове! За нас е най-важно клиентките ни да се чувстват добре, получавайки първокласна грижа и отношение. За това и всеки, прекрачил нашият праг, се превръща в наш приятел!” – допълни още топ коафьорът.

В „Шайн Бюти” можете да откриете освен безупречни фризьорски услуги, така и последните иновации в света на козметичните процедури, на които се доверяват редица популярни бизнес дами.
Гримьорите и маникюристите на салона следват последните трендове в бюти индустрията, създавайки модерни и търсени визии.
Студиото възнамерява да отпразнува рожденият си ден в тесен кръг от отбрани гости и известни личности и си пожелават още повече успехи с лозунга „Най-доброто предстои!”