Малума ще става баща

Красивият изпълнител разкри, че с приятелката си Сузана Гомес очакват първото си дете. Новината беше оповестена по уникален начин – чрез видеото към песента Procura, което бе показано за първи път на концерта на Малума във Вашингтон преди няколко дни. Тогава той обяви пред публиката, че ще им покаже клипа към новата си песен, след което седна на сцената с лице към големия екран. Зрителите също така видяха и няколко интимни семейни кадри, включително и моментът, когато семейството на Малума разбира, че скоро ще има нов член.

Видеото включва няколко лични видеа на изпълнителя, чието истинско име е Хуан Луис Лондоно Ариас, и Сузана Гомес, които се забавляват заедно и обикалят света. След това клипът се прехвърля на малко по-сериозна тематика, показвайки двойката в лекарския кабинет, където бъдещата майка е преглеждана с ултразвук. Малума очевидно изглежда развълнуван, след като вижда какво го очаква в следващите години.

Клипът също така показва как двойката споделя новината със своите родители, както и кадри на наедрялото коремче на Гомес. Всичко приключва с парти по разкриване на пола на бебето, на което са присъствали семейството и приятелите. Бъдещите родители броят на обратно, качени на покрив, докато розов пушек не изпълва въздуха, показвайки че бебето ще е момиче.