Марая Кери с ултра къса рокля на награди

Марая Кери винаги е задавала тон на тенденциите и никога не се е водила по мнението на другите. С две думи – марширува в ритъма на своя барабан.

Тя носи рокли в метрото, отказва да поднови шофьорската си книжка, а когато ражда близнаците си Марокан и Монро, в болничната стая звучи лайв версия на песента ѝ Fantasy. Така че, когато дойде време да се появи на червения килим на наградите Honors, раздавани от Музикалната Академия на САЩ, Кери не изневери на себе си и отново беше в центъра на вниманието. Както предполагате, тя носеше тоалет, който по нищо не приличаше на останалите.

Вместо да избере типичната рокля, изпълнителката се разходи по червения килим, облечена основно с бельо. За случая тя съчета корсет в бронзов цвят с подходяща пола от прозрачен тюл, която не остави нищо на въображението. Показвайки краката ѝ, долната част от тоалета на Кери беше прозрачна и разкриваше чифт ослепителни токчета. Тя допълни визията с диамантен чокър, гривна, обеци и гривна на глезена.

Звездата завърши ансамбъла си с блестящ бронзов външен вид. Тя носеше лъскав гланц за устни и тъмнокафяв околоочен грим, оформен с опушен ефект. Блясъкът на Кери беше завършен с прическа, оформена по примера на звездите от Стария Холивуд. Меките ѝ руси къдрици бяха заметнати на една страна и се спускаха свободно по раменете.

Кери получи наградата Global Impact за влиянието, което е оказала в развитието на музиката с десетилетната си успешна кариера.

Наградата се връчва от Black Music Collective и отдава признание на чернокожите създатели на музика, чиято отдаденост на индустрията е повлияла значително върху музиката и чието наследство вдъхновява безброй хора по целия свят.