Миглена Ангелова подготвя сватба номер 5

След 4 неуспешни брака бившата тв водеща и звезда от „ВИП Брадър“ Миглена Ангелова най-накрая откри любовта и намери човек, който да я укроти – пише в. „Уикенд“. Връзката ѝ с последния мъж в живота ѝ – бизнесмена Кузман Примджанов, се оказа най-продължителната и най-стабилната – отбелязва изданието.

Доскоро двамата не демонстрираха близостта си на публични места. Отношенията си пазеха в тайна от медиите и открито се дразнеха от публикации за чувствата им. Оказа се, че влюбените не искали да влошават отношенията на бащата с двете му деца – син и дъщеря, които трудно приели новата връзка на татко си.

Миглена Ангелова и Кузман заживели под един покрив точно преди година, а от седмица афишират любовта си, публикувайки общи снимки в социалните мрежи.
„Двамата говорят за брак, но Миглена чака предложение от Кузман“ – разкриват общи познати на влюбените, които били убедени, че е въпрос на време да узаконят връзката си. И са сигурни, че този път Миглена е направила правилния избор!

Преди 2 години, след куп разочарования на любовния фронт и биография като на някоя холивудска знаменитост, 53-годишната Миглена се бе зарекла никога повече да не сключва брак. Влюбчивата фурия обаче не устиска дълго без мъж и най-накрая откри сродната си душа в лицето на 9 години по-младия от нея Кузман.