Микеле Мороне е новото лице на Долче и Габана

Нашумелият секссимвол от хитовия еротичен филм “365 дни” Микеле Мороне е новото лице на марката Долче и Габана.

Това стана ясно след стори, което актьорът публикува в Инстаграм.

А че Доменико и Стефано имат усет към красивите мъже не е никак чудно, предвид че техни лица са били Мариано Ди Вайо, Малума и още много други секси имена от шоубизнеса.

Кариерата на Микеле Мороне

След ролята му в “365 дни” и тоталния успех на лентата хубавите неща за Микеле със сигурност тепърва предстоят.

Почти 30-годишният актьор има само три филма в биографията си, според www.imdb.com, но това със сигурност ще се промени. Освен продължението на “365 дни”, актьорът със сигурност ще получи много предложения за ленти, в които ще използват впечатляващия му външен вид.

Звездата на Микеле Мороне изгря трудно, но днес надминава по последователи имена като Раул Бова, Габриел Гарко, Джулио Берути, Алесандро Прециози. Над 7 милиона души го следват в Инстаграм (засега) и искат да разберат повече от вече известното за този харизматичен мъж.

Актьорът с лекота играе опасен тип, но всъщност е едно симпатично, непринудено момче. Със своите 189 см височина внушава сигурност и закрила над екранната си половинка в “365 дни”.

И още по-малко известни факти…

Че танцува добре се видя още на сцената с тангото в “365 дни”. В Италия обаче са го гледали в “Ballando con le stelle” (Денсинг старс). С Екатерина Ваганова се класират на второ място през 2016-та.

През настоящата година актьорът издаде и дебютния си албум. Първи е любимият му сингъл от него “Feel It”. Дали благодарение на отдадеността му в “365 дни” или по други причини, но в саунтрака на филма са включени четири негови изпълнения – “Hard For Me”, “Feel It”, “Watch Me Burn” и “Dark Room”.

Коя е Руба Саадех, която беше сеньора Мороне?

Двамата се срещат през 2014-та. Тя е истински представител на модерната ливанка – красива, поддържана, образована, с професия, но дълбоко свързана с родината и ценностите на предците й.

Работи за Ели Сааб като дизайнер, но разработва и собствената си лайфстайл марка “Le Paradis Des Fous”.

Тя и Микеле Мороне се женят след една година заедно. Сватбата е в Ливан, а булката – прекрасна.

Двамата успяват да създадат две момчета – Маркус (2014)и Брандо (2019), но се разделят. Актьорът обявява, че ще се развежда на 6-ти март 2019та година.

По някакъв начин двамата успяват за запазят топлото си отношение един към друг. Тя никога не изтрива общите им снимки в социалните мрежи, таткото общува с децата си при всяка възможност, но Руба предпочита да се установи в Ливан.

Мороне я нарича “най-прекрасната жена на света”.