Мис България с приз за най-добър модел в Милано

Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова получи международно признание по време на Седмицата на модата в Милано,което е първо за България.

Вероника грабна отличие за “Най-добър модел” по време на празничната вечер в чест на прета портетата. Тя бе избрана сред международни модели взели участие в седмицата на модата.

Българската дизайнерка Таня Ян показа моделите си в 17 ч в центъра на Милано,под ритъма на “Вечеряй Радо. Тя избра преди два месеца за свое лице именно Вероника Стефанова. Италианците бяха смаяни от качествената продукция,която представи.

Вероника, която развива и успешен бизнес с модни салони в България представи и свои екип от веригата си студиа, които работеше рамо до рамо с най-известните гримьори и фризьори от цял свят.

Мартина Глабчева и Николета Серафимова показаха грим и прическа на световно ниво и заедно с Веронока представиха родината ни на висота.

Вероника сподели, че наградата която грабна означава много за нея, семейството и държавата ни по време на пресконференцията след награждаването.

Момичетата предизвикаха български фурор на най-голямата модна седмица в Европа.

Нашенката освен това се похвали и със снимки от афтър-партито на Филип Плейн, където бе сред специалните гости модели.