Най-успешните музикални банди, които не можаха да преглътнат егото си

Събрахме топ 5 на най-успешните музикални банди, по които тийнейджърите направо полудяваха.

За жалост те вече не пеят заедно, но някои от певците в тях градят самостоятелна кариера, не по-малко успешна от тази с музикалните банди, в които са били.

Destiny’s Child

Няма как да не сте слушали поне един техен хит. Момичетата и до ден днешен поддържат приятелски отношения, а Бионсе се превърна в кралицата на RnB музиката, след като започна самостоятелна кариера. Кели Роуланд също има няколко успешни сингъла, но сякаш амбициите й не стигнаха толкова напред, колкото на Кралица Би.

Black Eyed Peas

Те бяха машина за хитове, но Фърги реши да се отдаде на майчинството и междувременно започна да твори сама. И все пак мнозина все още я свързват с екс-групата й.

One Direction

Момчетата от бой бандата безспорно бяха любимци на хиляди момичета по цял свят. След отцепването на Зейн (сегашно гадже на топ моделът Джиджи Хадид), групата сякаш загуби своя чар и малко след това и останалите момчета решиха да започнат солови кариери.

The Pussycat Dolls

Вокалистката Никол Шерцингер и сегашна изгора на топ тенесиста ни Григор Димитров не можа да преглътне егото си и реши да блесне още повече като се отдели от останалите. Въпреки че и докато беше с тях, Никол винаги се е изявявала на преден план, а останалите бяха по-скоро като неин балет… просто за фон. Ние още си тананикаме хитът им “Don’t Cha”, а вие?

Spice Girls

Те бяха най-известната женска формация на 90-те. Екцентрични, смели и много яки! Години по-късно няма женска група, която дори да се доближи до тях. През последните години се появиха слухове за тяхното събиране, но Виктория Бекъм се дърпа заради кариерата й на дизайнер. Останалите момичета се пробваха със самостоятелни парчета през годините, но публиката все още смята, че са по-добри заедно.