Наталия Гуркова събра погледите на кинофестивала в Кан

Наталия Гуркова бе една от звездите, минали по червения килим в Кан тази година. Мис България на всички времена се разходи до знаменитостите, като спазваше и новите изисквания на организаторите – никакви телефони и селфита, докато се преминава по най-бляскавата пътека. Наталия бе заложила на рокля тип „принцеса“, изработена специално от дизанерката на модна къща Blink Ради Лазарова за кино фестивала. Роклята, решена в цветове пепел от рози, пудра и черно, бе с 3D ръчно изработена дантела с инкрустирани кристали в сребърен обков. Допълнително поставения копринен тюл в нюансите пепел от рози и черно, създава приказност на цялостната визия, допълнена от основна права рокля, издържана в минималистичен силует.

Гуркова бе в Кан по покана на една от големите филмови компании, като неотлъчно до нея бе и съпругът й Джордже. Те успяха да посетят и Формула 1 в Монако, а Наталия отпразнува и рождения си ден на Ривиерата. За тържествената вечер красавицата заложи на конструирана на база рокля тип русалка в лилаво, отново дело на дизайнерката Ради Лазарова. При тази рокля цялостната визия и усещане е за прозрачна и ефирна визия. Следван е тренда „naked dress“ & „naked shoulder“, което основно включва монтирането, декорирането на различни компоненти върху прозрачен текстил. Отличителното е ултравиолетовото лилаво, постигнато чрез преливане и съчетание на текстури, дантели, декорации. Този нюанс на лилавото е цветът на 2018г. според палитрата на Pantone.

„Наталия си избра цвета, но всичко останало беше изненада за нея за рождения й ден. Украсата на роклята е изключително специална – блестящите детайли, включващи кристали Swarovski, мъниста, златни и сребърни камъни, са изработени по поръчка специално за нея в Дубай, а в основата си се прокрадва асиметрично поставена висококачествена френска дантела“ – сподели дизайнерката.