Неймар ще става отново баща

Футболният свят съвсем скоро ще има още един бъдещ гений, който да се изявява по терените.

Преди няколко дни Неймар обяви, че очаква първо дете с приятелката си Бруна Бианкарди. Бразилската звезда и моделката споделиха щастливата новина в социалните мрежи, публикувайки няколко снимки, на които гордо позират с наедряващото коремче. Това ще е второ дете за Неймар, който вече е баща на 11-годишния Дави Лука, който се ражда от връзката му с Каролина Дантас.

Двойката публикува няколко умилителни снимки в Instagram, показвайки променящото се тяло на Бруна, а Неймар сладко го засипва с целувки. Бъдещата майка изглежда прекрасно в сини дънки и бял плетен сутиен, който допълва с бяла плетена жилетка. Оскъдното ѝ облекло прекрасно показва наедряващото коремче, като по снимките можем да съдим, че бременността все още е в начален стадий.

От своя страна, Неймар носи сини шорти, бяла тениска и синя шапка с козирка. Той прегръща приятелката си на всички снимки, като на една от тях целува наедрялото ѝ коремче. Футболистът сподели и дълго описание на португалски, в което изразява вълнението си от второто бащинство.

„Мечтаем за живота ти, плануваме пристигането ти и знаем, че си тук, за да допълниш любовта ни, да направиш мечтите ни много по-щастливи“, пише Неймар. Допълва, че бебето ще се присъедини към прекрасно семейство с брат, дядовци, баби, чичовци и лели, които ще го обичат страшно много. Той също така сподели и цитат от Библията, който гласи: „Преди да те създам в утробата, те избрах; преди да се родиш, те отделих“.

Освен новината за бременност, двойката създаде слухове и за годеж, след като на снимките Бруна носи пръстен на безименния си пръст. До момента обаче не е ясно дали бъдещите родители се готвят за сватба или засега само ще обзаведат новата детска стая. Полът на бебето също не беше съобщен, както и терминът.